2024. március 29. - Auguszta

Non Stop tánc

Tánchétvégét rendeznek a Miskolci Nemzeti Színházban, ennek keretében szombaton este hattól másnap 18 óráig nonstop táncimprovizációt tartanak - tájékoztatta a teátrum szóvivője pénteken az MTI-t.
2008. február 22. péntek 14:12 - Hírextra
Balogh Csilla elmondta, hogy a huszonnégy órás táncimprovizációt immár harmadik alkalommal rendezik meg. Beszámolt arról, hogy a kuriózumnak számító TáncEgyütt című nonstop programban idén először egyének, párok és csoportok is táncolnak majd kedvük szerint a Játékszín színpadán. Az előző években profi művészek mutatták be produkcióikat.

Hozzátette: a táncimprovizáción csak a regisztrált jelentkezők vehetnek részt, viszont a műsort 24 órán keresztül óriáskivetítőn és a világhálón keresztül minden érdeklődő végigkísérheti.
A szóvivő közlése szerint a Miskolci Tél - Kocsonyafesztivál ideje alatt tartandó Tánchétvége programjai között szerepel a Bozsik Yvette Társulat műsora; az együttes vasárnap és hétfőn két felnőtt- és egy gyermekelőadására várja az érdeklődőket.

Balogh Csilla hangsúlyozta: a Miskolci Nemzeti Színház saját táncszínházi bemutatóin túl rendkívül fontosnak tartja, hogy a közönség a kortárs táncszínház élvonalbeli magyar együtteseit és előadásait is megismerhesse. Idén a kortárs magyar táncélet egyik külföldön is nagy sikereket aratott különleges alkotója, a Kossuth-díjas táncművész és koreográfus Bozsik Yvette társulata mutatkozik be a miskolci közönségnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását