2024. május 8. - Mihály

Robin Hood Riminiben

Robin Hood szellemében cselekedve egy bankrabló szétosztogatta a zsákmány egy részét az olasz Riviérán, Riminiben. A 37 éves jólelkű bankrabló a város utcáin és a piacon sétálók körében osztotta szét a pénz egy részét.
2008. február 22. péntek 14:10 - Hírextra
Az "itáliai Robin Hood" azt megelőzően játékpisztollyal fenyegette meg a kirabolt bank dolgozóit, összesen 3500 euróval (935 ezer forinttal) tette szegényebbé a pénzintézetet - jelentette az olasz média.

A rablás előtt a férfi egy bárban alaposan leitta magát, majd adakozó kedvű olasz Robin Hoodként mutatkozott be, aki a gazdagoktól elvett pénzt a szegényeknek adja. A játékpisztolyt egy bankjegy kíséretében egy kétéves kisfiúnak ajándékozta.

Az őrizetbe vétel során a hatóságok megnyugodva tapasztalták, hogy nem egy komolyabb kaliberű bankrablóval van dolguk. Rimini Robin Hoodja ugyan alkoholproblémákkal küzd, de még nem volt dolga a hatóságokkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását