2024. május 3. - Tímea, Irma

Fehér port tartalmazó borítékot kapott az MSZP miskolci irodája

Fehér port tartalmazó borítékot kapott szerdán a Magyar Szocialista Párt (MSZP) miskolci irodája, gyalázkodó levéllel együtt - tájékoztatta közleményben Káli Sándor, az MSZP városi elnöke az MTI-t.
2008. február 20. szerda 17:43 - Hírextra

Amitől régóta tartottunk, ma megtörtént, az MSZP miskolci irodájába is érkezett egy ismeretlen, fehér port tartalmazó, gyalázkodó levél - közölte Káli Sándor.

Fogalmazása szerint az MSZP miskolci elnöksége mélységesen elítéli, sőt "gyáva tettként értékeli azt, ha valaki politikai nézeteit névtelenül, hitvány eszközök segítségével próbálja kifejezni, politikai ellenfeleit - nem pedig ellenségeit! - megfélemlíteni, s nem meggyőzni próbálja."

Káli Sándor közlése szerint a fehér port tartalmazó levelet átadták a rendőrségnek, "az ügy kivizsgálása rájuk tartozik."

A történtek ellenére természetesen továbbra is folytatjuk munkánkat, bízunk abban, hogy - mint minden normálisan működő demokratikus országban - Magyarországon is a választásokkor mondanak majd véleményt az eddigi politikánkról az emberek, s nem gyalázkodó levelekkel, a megfélemlítés eszközeivel próbálnak meg bennünket meghátrálásra késztetni - tette hozzá az MSZP miskolci elnöke.

Az elmúlt időszakban már több MSZP-s politikus kapott fehér port tartalmazó levelet, az ügyben zaklatás miatt indult nyomozás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását