2024. május 16. - Mózes, Botond

Az énekesnő nagy bejelentései

Az elmúlt napokban újra felpörögtek az események az ausztrál énekesnő körül, és úgy tűnik a szakmai sikereken túl végre a magánéletében is boldog.
2008. október 10. péntek 07:22 - Hírextra
Kylie Minogue-ról nem igazán lehetne azt állítani, hogy eseménytelenül telnek mindennapjai. Épphogy kigyógyult a rákból, máris lázas munkába kezdett és közönség elé állt. Ezután igyekezett rendezni Oliver Martinezzel a „se veled, se nélküled” kapcsolatot kisebb-nagyobb sikerrel. Majd a mini énekesnő összeszedte minden erejét, valamint csinos fenekű táncosait és turnéra indult - a magyar közönség nagy örömére.

A napokban pedig bejelentette, hogy ismét nagy fába vágja a fejszéjét: a Kylie rajongók egy musical keretében hallhatják újra az énekesnő dalait, melyet az elmúlt húsz évből válogattak össze. Az ötlet valószínűleg a Mamma Mia sikere után pattant ki a producerek fejéből. Bennfentesek már azt is tudni vélik, hogy a West Enden mutatják be a zenés darabot, bár ha követik az „ABBA-receptet”, lehet, hogy film is készül belőle.

Kylie mindeközben egyik díjkiosztóról rohan a másikra. Az idei Digital Musical Awards kiosztón nemcsak az év popelőadójának járó elismerést vehette át, hanem www.KylieKonnekt.com weboldala az év leginnovatívabb oldal díját is elnyerte.

A 40 éves énekesnőnek még arra is van ideje és energiája, hogy néha-néha belecsöppenjen egy-két jó hírű buliba, bízva abban, hogy hátha neki is terem ott babér. És bejött: új szerelemre talált a nála 10 évvel fiatalabb spanyol szupermodell Andres Velencoso személyében. Marilyn Manson volt felesége, Dita von Teese szülinapi buliján ismerkedtek össze. Az énekesnő és a modell fiú az egész estét egymás társaságában töltötte és még az sem zavarta a turbékoló párt, hogy a fotósok folyamatosan őket kapták lencsevégre. Angol celeb-szakértők (mert, hogy már ilyen is létezik!) szerint ez csakis egyet jelenthet: Kylie-nak igazán tetszik Andres, aki feltűnően hasonlít az énekesnő ex-ére. Így aztán lehet, hogy az egész egy kis ártatlan játék volt, hogy féltékennyé tegye Olivert, akihez előbb-utóbb úgyis visszamegy.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását