2024. május 25. - Orbán

Filmdalok Éjszakája

A 39. Magyar Filmszemléhez kapcsolódóan, első alkalommal rendezik meg a Filmdalok Éjszakáját Budapesten; a vasárnap este kezdődő eseményen az elmúlt öt év magyar sikerfilmjeinek slágerei hallhatók - tájékoztatta a kezdeményező, Neményi Ádám producer pénte
2008. február 2. szombat 08:49 - Hírextra

A programot a tv2 és a Next Station Productions közösen rendezi, az esten a kereskedelmi csatorna támogatásával készült filmekben - az Egy szoknya, egy nadrág, a Valami Amerika, az S.O.S. Szerelem, a Magyar vándor, az Üvegtigris 2., -, továbbá az idei szemle versenyprogramjában szereplő Kalandorokban és Castingban felcsendült szerzemények hangzanak el.

A filmdalok előadói közül a vasárnap esti filmszemle-partin jelen lesz többek között Lola, Márk, Puskás Peti, Varga Ferenc, Balássy Betti. A producer felhívta a figyelmet arra, hogy megszólal majd a 9 és fél randi főcímdala is; Sas Tamás új filmje február 14-én, Valentin (Bálint) napon kerül a mozikba. A Senki más című szerzeményt Széles Iza énekli, aki a televízió tehetségkutató műsorában tűnt fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását