2024. április 26. - Ervin

Horrorfilm a Halloween előtti box office élén

A Fűrész IV.-re adták le a nézők a szavazataikat a Halloween előtti mozihétvégén, ám a kísértet-járta hangulat sem tömte meg eléggé a hollywoodi kaszát, amely már hatodik hete kong.
2007. október 30. kedd 18:13 - Hírextra

Az észak-amerikai adatok szerint a moziba járók mintegy 32,1 millió dollárért (közel 5,6 milliárd forintért) váltottak jegyet a Lionsgate stúdió horrorfilmjének pénteken debütált negyedik epizódjára.
A box office-lista második helyén a Dan in Real Life című Disney-film végzett, de a romantikus komédia 12,1 milliós (2,1 milliárd forintos) bevételével meg sem közelítette a mészárszék-horror népszerűségét, holott olyan sztárok csalogatták a közönséget, mint Steve Carrel vagy az Oscar-díjas francia díva, Juliette Binoche.

A múlt heti listavezető alaszkai vámpírfilm, a 30 Days of Night 6,7 millióval (1,1 milliárd forinttal) kapaszkodott meg a harmadik helyen. A The Game Plan című családi komédia hetek óta tartó menetelése is folytatódott, a 6,3 milliós (több mint egymilliárd forintos) jegyeladással a negyedik helyre került, míg a négy afro-amerikai pár történetét bemutató Tyler Perry's Why Did I Get Married című vígjáték hét nap alatt a másodikról az ötödik helyre esett vissza 5,7 (994 millió forintos) milliós eladással.

A 12 legütősebb filmet felvonultató jegybevételi lista összesen 86,1 millió dolláros (mintegy 15 milliárd forintos) bevételt jelez az észak-amerikai piacon, ami két százalékos visszaesést jelent a tavalyi év azonos időszakához képest.

A Fűrész IV. hamarosan a magyarországi mozikban is látható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását