2024. június 19. - Gyárfás

Stabil a helikopterbaleset sérültjeinek állapota

Stabil a csütörtök esti helikopterbaleset két súlyos sérültjének állapota, az egyik katonát Szolnokon, a másikat a fővárosi Állami Egészségügyi Központban ápolják - közölte a Honvédelmi Minisztérium médiaosztálya az MTI érdeklődésére pénteken.
2008. február 1. péntek 11:52 - Hírextra
A tájékoztatás szerint az egyik katonát - aki elsősorban mellkasi sérüléseket szenvedett - még az éjszaka folyamán megműtötték szolnoki Hetényi Géza Kórházban, neki súlyos, de stabil az állapota.
A másik, súlyos koponyasérüléseket szenvedett katonát felszállították Budapestre, az Állami Egészségügyi Központba, állapota stabil, pénteken őt is megoperálják.

A balesetben könnyebben megsérült katona is jól van, zúzódásokat szenvedett, megfigyelésre még a szolnoki kórházban tartják.

A helikopter a Szolnok megyei Óballa településnél, Törökszentmiklós mellett szenvedett balesetet csütörtök este, amikor egy gyakorlótéren leszállási feladatot hajtott végre. A gép kiégett, egy katona életét vesztette,hárman pedig megsérültek.

A felelősség és a baleset pontos okainak megállapításáért a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a Közlekedésbiztonsági Szervezet szakemberei vizsgálódnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását