2022. január 19. - Sára, Márió

Új főjegyzőt keresnek

Pályázatot írt ki a főjegyzői állás betöltésére szerdai soron kívüli ülésén a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat; a kiírást azt tette szükségessé, hogy a posztot betöltő Bozsó Péter február 19-én elhunyt.
2008. március 19. szerda 17:01 - Hírextra

A pályázatot április 4-ig a megyei közgyűlés elnökének címezve mindazok beküldhetik, akik jogi doktori vagy okleveles közgazdász diplomával rendelkeznek és közigazgatási szervnél legalább kétéves gyakorlatot szereztek.

 A munkakör májustól tölthető be, a kinevezés határozatlan időre szól, a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény előírása szerint hat hónap próbaidő kikötésével. A pályázat elbírálásáról bizottsági véleményezést követően a testület április 25-én tartandó ülésén dönt.

Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter néhai Bozsó Péter részére a szakterületén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül posztumusz "A köz szolgálatáért" érdemjel arany fokozatát adományozta. Az elismerést özvegye vette át Csíkos Zoltántól, a regionális közigazgatási hivatal megyei kirendeltségének vezetőjétől és Fejér Andortól, a megyei közgyűlés elnökétől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását