2024. április 24. - György

Egy ember meghalt a helikopterszerencsétlenségben

Egy ember meghalt, két ember súlyosan, egy könnyebben megsérült, amikor balesetet szenvedett egy katonai helikopter a Szolnok megyei Óballa településnél, Törökszentmiklós mellett csütörtök este, a gép kiégett - közölte Dobson Tibor katasztrófavédelmi szóv
2008. január 31. csütörtök 20:32 - Hírextra

Az MTI úgy tudja, hogy egy Mi-8-as típusú gép zuhant le lakatlan területre. 

Dobson Tibor közölte: húsz tűzoltó vonult hat járművel a helyszínre A honvédség közleményben tudatta: csütörtökön 18 óra 19 perckor az MH 86. Szolnok Helikopterbázis állományába tartozó Mi-8 típusú helikopter kiképzési feladat végrehajtása közben, Törökszentmiklóstól nyolc kilométerre északra, lakott területen kívül, kijelölt gyakorló területen földnek ütközött, kigyulladt majd kiégett.

Mind a három sérültet a szolnoki Hetényi Géza Kórházba szállították, egyikük égési sérüléseket szenvedett, a másik súlyos sérültnek mellkasi és koponyasérülése van. A könnyebben sérült zúzódásos sérüléseket szenvedett - mondta Sélleiné Márki Mária, a kórház főigazgatója.
Szekeres Imre honvédelmi miniszter és Havril András vezérkari főnök a helyszínre utazott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását