2024. április 29. - Péter

Ismét pályázhat az MTV

Tavaly áprilistól indulhat ismét pályázatokon a Magyar Televízió (MTV); a társaság azóta negyvenmillió forintot szerzett ebből a forrásból, de egy hatszázmilliós forintos kérelmük még elbírálás alatt áll - tudható meg a közszolgálati médium keddi közlemén
2008. január 22. kedd 19:33 - Hírextra

Előbbit filmfeliratozásra nyerték, míg az utóbbiban - a kaposvári egyetemmel közösen - arra pályáztak külföldi forrásokra, hogy közös oktatási centrumot hozzanak létre 2009 első felére - közölték.

Utaltak arra: a forráskiegészítéssel több pénz juthat minőségi műsorkészítésre, tartalomfejlesztésre, modern technikai beruházásokra és a munkatársak továbbképzésére. Mint megjegyezték: a pályázást - amelyből éveken át ki volt zárva az MTV - az tette lehetővé, hogy "az elmúlt két évben már pozitív volt az intézmény mérleg szerinti eredménye, saját tőkéje is eléri, sőt meghaladja a törvényben előírt kötelező szintet".

"A hazai forrás-paletta hiányosságai és eltérő preferenciái miatt az MTV számára 2007 leginkább a kapcsolatok kiépítésének és megszilárdításának az éve volt" - idézi a közlemény Siklós Sirin projektigazgatót.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását