2024. április 28. - Valéria

Holnap informális MSZP-ülés lesz

A következő időszak politikai feladatai szerepelnek az MSZP-frakció keddi informális ülésének napirendjén - mondta Varju László frakcióvezető-helyettes, frakcióigazgató hétfőn az MTI-nek. A következő három hónap tájékoztatási kampányának teendőiről számol
2008. január 21. hétfő 18:17 - Hírextra
- Közölte Varju László. A politikus elmondta: elsősorban nem kampányként szeretnék kezelni ezt a dolgot, hanem a tájékoztatásra helyezik a hangsúlyt. Mint mondta, az egészségügyről és az oktatásról tartanak majd fórumokat, ahol mindenki felteheti kérdéseit.

A frakcióvezető-helyettes a Fidesz által kilátásba helyezett, az egészségbiztosítási törvénnyel kapcsolatos népszavazásról azt mondta, várhatóan ez is szóba kerül a frakció ülésén.

Juhász Ferenc, a szocialista párt kampánykoordinátora csütörtökön jelentette be, hogy aktív politikai, tájékoztató kampányt indítanak, és szeretnék, ha a népszavazáson az igenek számát a mostani közvélemény-kutatási adatokhoz képest jelentősen mérsékelni tudnák.

Tájékoztatást akarunk adni az egészségügyről, nem akarunk politikai acsarkodást. A kampányban nem fogunk házalni, hanem az ország ügyfélszolgálata kívánunk lenni - fogalmazott Juhász Ferenc.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását