2024. május 17. - Paszkál

TuristaOsztály

A Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium 11/D osztálya nyerte meg a TuristaOsztály nevű játékot, amelyet a budapesti brit idegenforgalmi képviselet indított tavaly.
2008. január 21. hétfő 18:22 - Hírextra
Közel 600 osztály nevezett a középiskolásoknak szóló online játékra. A résztvevőknek az volt a feladatuk, hogy létrehozzanak egy virtuális szórakozóhelyet, egyedi osztályklubot, amely egyedi, ötletes és stílusjegyei Nagy-Britanniához kötődnek.

A fődíjat - egy egyhetes skóciai kirándulást - a Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium 11/D osztálya nyerte el a Sherlock Holmes Clubbal.
A zsűri értékelése szerint az alkotók átgondolt, tematikus klubot teremtettek, amely a valóságban is megállná a helyét. A fődíjas klub elérhető a http://www.turistaosztaly.hu/Club/view/487 című honlapon.
A nyertesek márciusban indulnak Skóciába. Edinburgh-t a No Thanx zenekarral együtt fedezik fel, amelynek tagjai személyesen gratuláltak az osztálynak.

A zsűri különdíjjal jutalmazta a Berzeviczy Gergely Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Külkereskedelmi Szakközépiskola 11/C osztályát, amelynek tagjai szintén kiemelkedő színvonalú klubot hoztak létre Bloody Mary néven (http://www.turistaosztaly.hu/Club/view/1085).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását