2023. december 11. - Árpád

Kommandósok ártalmatlanítottak egy beteget a pszichiátrián

Kommandósoknak kellett ártalmatlanítani egy beteget a nagykállói pszichiátriai szakkórházban csütörtökön - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
2008. január 10. csütörtök 13:25 - Hírextra

A férfi a gyógyintézetben rátámadt két ápolóra, majd tört-zúzott a mosdóban, végül bezárkózott egy WC-be, és senkivel sem volt hajlandó szóba állni - mondta Fedor Rita.

A helyettes szóvivő tájékoztatása szerint a kórházba riasztott szabolcsi főkapitányság akció csoportjának kommandósai végül kényszert alkalmazva hozták ki a beteget a helyiségből és adták át az ápolóknak, akik nyugtató injekcióval csillapították le.

A rendőrség hivatalból közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával eljárást indított a férfi ellen, akinek természetesen vizsgálják majd beszámíthatóságát is.

A dühöngőt - jegyezte meg Fedor Rita - a rendőrök szerdán, egy nyíregyházi boltban fogták el, ahol tízezer forintot követelt az eladótól. Akkor a kórházba vitték, mivel közben megsebesítette önmaga csuklóit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását