2024. május 14. - Bonifác

Nyílt nap az ELTE-n

Az ELTE természettudományi kara képzési lehetőségeivel, a hallgatói élettel és a felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalókkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők az intézmény lágymányosi kampuszán pénteken rendezendő nyílt napon - közölte az egyetem az MTI
2008. január 7. hétfő 08:33 - Hírextra

A nyílt napon a diákoknak részletes tájékoztatást adnak a tanárképzésről, s a Bologna-folyamathoz kapcsolódóan 2006-tól bevezetett alapképzésekről, a kimeneti és továbbhaladási lehetőségeiről - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az Országos Felsőoktatási Információs Központ szakértője előadást tart a felvételi eljárás szabályainak változásairól és következményeiről, majd a kari felvételi iroda standjánál válaszol a felmerülő egyedi kérdésekre, ahol az iroda munkatársai segítenek a felvételi jelentkezési lap kitöltésében is.

Az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány a nyílt napon emelt szintű írásbeli próbaérettségi vizsgát szervez, illetve bemutatja érettségi előkészítő tanfolyamát.

A rendezvényen "idegenvezetéssel" látogathatók az egyetemváros olyan állandó szakkiállításai, mint az ELTE-TTK Természetrajzi Múzeuma (Történeti Ásvány-Kőzettár, Biológiai és Paleontológiai Múzeum) vagy a Bakos Tibor Matematikai Gyűjtemény.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását