2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Felmondtak Spears ügyvédjei

Felmentésüket kérték szerdán egy Los Angeles-i bíróságtól a gyermekelhelyzési perében Britney Spears popsztárt képviselő ügyvédek. A Trope and Trope jogi cég arra hivatkozott, hogy "holtpontra jutottak" a dívával való kommunikációban, és ezzel "lehetetle
2008. január 3. csütörtök 14:00 - Hírextra

Spears és volt férje, Kevin Federline hónapok óta küzd a bíróságon két kisfiuk, a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James elhelyezéséért. Egyelőre az apa áll nyerésre, mivel a júliusban kimondott válás után egy bíróság Spearst alkalmatlannak találta az anyai teendők ellátására, és átmenetileg Federline-nak ítélte a kicsiket.

Spearsnek azonban nem ez az egyetlen bírósági ügye, amelyhez ügyvédi segítségre van szüksége. Egy közlekedési kihágással kapcsolatban azért is hadakozik, hogy Los Angeles-i illetőségűvé nyilváníttassa magát, így ugyanis megszabadulna attól a vádtól, hogy augusztusban érvényes jogosítvány nélkül vezetett és koccant egy parkolóban. A balesetért egyébként nem tették felelőssé.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását