2024. április 23. - Béla

Fejtágításon Britney

Britney Spears szerdán megkezdte azt a szülői konfliktuskezelő programot, amelyben állítólag volt férjével együtt vesz részt a Beverly Hills Hotelben - olvasható a People amerikai sztármagazin honlapján.
2007. október 26. péntek 06:55 - Hírextra
E szülői konfliktuskezelő programban való részvétel az egyik a számos kötelezettség közül, amelyeket a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság előírt az énekesnő számára.

A hat alkalomból álló tanfolyam során szülői együttműködést és kommunikációs módszereket oktatnak. Az egyik ilyen módszer az udvarias kérés.

Mint a program egyik vezetője elmagyarázta, nem azt kell mondani például: "Csak azért hozod haza mindig későn a gyerekeket, mert egy érzéketlen tuskó vagy!", hanem azt: "Valahányszor későn hozod haza a gyerekeket, úgy érzem, hogy nem becsülöd az időmet, ezzel megsértesz és feldühítesz."

A 25 éves Spears és 29 éves exférje, Kevin Federline pénteken jelenik meg a bíróság előtt, hogy beszámoljon a tanfolyamon történt fejlődéséről.

Addigra legalább három alkalommal kell részt venniük a közös szülői tanácsadó programban. Ezenkívül Spearsnek külön is háromszor el kell látogatnia egy tanácsadó programra.

Jelenleg Kevin Federline viseli két gyermekük gondját, Spears csupán látogathatja őket
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását