2024. április 24. - György

Így szilvesztereznek a sztárok

Az idei karácsonynak vége, de valahogy még túl kell élni a szilvesztert is. Humoristáink nem szeretik az év utolsó napját. Legalábbis a kötelező bulizást nem nekik találták ki. A hazai közélet szereplői fogadalmakat sem nagyon tesznek, viszont 2008-tól ny
2007. december 31. hétfő 07:36 - Malina Adrienn
Körbekérdeztünk néhány hazai média-személyiséget, hogyan töltik az év utolsó napját, és mit várnak 2008-tól.

Keleti Andrea, táncos, legutóbb az RTL Klub Csillag születik műsorának a zsűritagja volt

Mi rafináltan oldottuk meg a szilvesztert. A tánciskolámban óriási szilveszteri bulit hirdettünk, biztosan több százan leszünk. A virslit mindenki magának hozza, hogy nekünk ne legyen munka. Mi csak a programokat szervezzük, de bulizni már közösen fogunk.

2008. remélem békésen, boldogan fog telni, sok munkával és még több örömmel.

Lamperth Mónika, szociális és munkaügyi miniszter

Több békességet és nyugalmat várok 2008-től. Az a totális támadás, amit a reformok ellen indított a Fidesz, és próbálja mindenféle módon ellehetetleníteni a kormány szerepét, szerintem káros az országnak. Azt tapasztalom, hogy ezt már az emberek közül is egyre többen látják, még akkor is, ha nem feltétlenül fogadnak el mindent abból, amit a kormány csinál. Bármennyire is békességet és nyugalmat szeretnék, tudom, hogy a népszavazási kampány egy felfokozott politikai hangulatban fog telni. Remélem, hogy utána sikerül majd egy kis nyugalmat szereznünk mindenki számára.

Bartók Eszter, énekes, a Megasztár döntőse

Természetesen nekünk munkával telik ez a nap. Ez már bevett szokás, hogy a karácsony a családé, de nekünk szilveszterkor dolgozni kell. Fellépéseink lesznek több helyen, amire mindenkit várunk szeretettel. Igyekszünk a zenénkkel megteremteni a szilveszteri jó hangulatot.

Bagi Iván, humorista

Már évek óta a Belvárosi Színházban szoktunk fellépni ezen az estén. Hol egy, hol két fellépésünk van. Most örülök, mert csak egy lesz, és erre jobban lehet készülni, több időnk is van. Évekkel ezelőtt volt, hogy tíz fellépést vállaltunk szilveszter estére, de azt sokáig nem lehet bírni. Próbálok otthon lenni, és úgy eltölteni a szilvesztert, mint mindenki más. Igazából csak legyek túl rajta, nem kimondottan szeretem. Mindenki hullarészeg, és a petárdázásról szól minden.

Szoktam fogadalmakat tenni, de mindent nem mondok el, mert vannak bizalmasabb fogadalmak. Azt, hogy többet fogok sportolni, lefogyok, egészségesebben étkezek, próbálom majd betartani, persze úgysem sikerül. Évente egy könyvet megpróbálok megírni, amit most januárban teljesítenem is kell. Meg kell írnom, hogy tavasszal ki tudjuk adni.

Nacsa Olivér, humorista

Alapvetően munkával fog telni, Ivánnal és Fábry Sándorral lépünk fel a Belvárosi Színházban. Tavaly ugyan nem voltunk, de előtte is, már hagyományosan itt lépünk fel. Most ez az egy előadásunk van, de nem is akartunk több műsort vállalni. Nekünk már évek óta nincs szilveszterünk, de én sem szeretem annyira. A két ünnep között sokkal jobbat lehet bulizni, a szilveszteri, kötelező jókedv nekem sem tetszik.

Újévi fogadalmakat nem szoktam tenni. Céljaim persze vannak. 2008-ban szeretném, ha az ősszel indult műsorunk, a Médiacápa tovább folytatódna, és sikeres lenne. Úgy tűnik, elég jó a fogadtatása, úgyhogy nyárig biztosan leszünk. Bár ki az, aki látja a jövőt? Rövidtávú terveim vannak, és ezek most elsősorban szakmaiak.

Farkasházy Tivadar, újságíró, humorista, a Heti Hetes sztárja

Már évtizedek óta nem dolgozom szilveszterkor, de nem is érzem szükségét, hogy mindenáron szórakozzak. Nem szeretem, hogy nők napján kell felköszönteni a nőket, hogy Anyák napján az anyukákat, karácsonykor a családdal kell foglalkozni, szilveszterkor meg mulatni kell. Nekem ez ugyanolyan nap, mint a többi. Most vidékre utazom a feleségemmel, nem mondom meg, hogy hova, hogy minél nyugodtabban tudjuk tölteni az időt. Nem szeretek vadidegen embereket szerpentinnel dobálni. Nem szeretek többet inni, annál, mint amennyit kívánok, és háromszor annyit sem szeretek fizetni, mint egy átlagos napon. Nem azért, mert smucig vagyok, hanem mert nem tetszik, hogy azért drága, mert valami különleges nap van.

Újévi fogadalmat sosem teszek. Viszont gondolkozok egy újabb könyv írásán, ami szintén a sakkal lesz kapcsolatos.

Egyre jobban távolodok az egykori foglalkozásomtól, a kabarétól. Azt sajnálom, hogy a kollégáim ilyen birkáknak bizonyultak, de ez már legyen az ő problémájuk.

Zana József, színész

Az újévet Siófokon fogom köszönteni, ott lépek fel egy igazi, hamisítatlan Zana műsorral. Az idei évem legnagyobb ajándéka kétségtelenül az unokám. Most négy hónapos, és csodálatos karácsonyt töltöttünk együtt.

Fogadalmakat? Én mindig, mindent megfogadok, aztán soha, semmit nem tartok be. Szilveszterkor megfogadom, hogy nem eszek, nem iszok, de másnap már ugyanúgy csinálok mindent, ahogy szoktam. Szerintem ezeket a fogadalmakat a jóistenen kívül, úgysem tartja be senki.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását