2024. május 4. - Mónika, Flórián

Elárverezik a Peer Gynt fotóit

Árverést rendez a Krétakör Színház Peer Gynt című előadásának színészek által dedikált fotóiból; a bevételt a fiatal színészek alkotta KoMa és HOPPart társulatnak ajánlják fel - közölte a teátrum az MTI-vel.
2007. december 18. kedd 08:38 - Hírextra
Csóka Tímea sajtóreferens tájékoztatása szerint a tavalyi évhez hasonlóan újra jótékony célú árverést szervez a Krétakör Színház Lukács Zsolt fotóiból, aki az idén a Peer Gynt című darab norvégiai, bergeni vendégjátékán örökített meg néhány pillanatot. A fotókon a címszerepet alakító Gyabronka József mellett Sárosdi Lilla, Láng Annamária, Péterfy Borbála és Rába Roland látható.
Összesen hét bekeretezett felvételt árvereznek el, a fényképek egyenkénti kikiáltási ára 5.000 forint. Licitálni december 21-ig, péntekig lehet a színház internetes oldalán. A képeket a színház Bajza utcai irodájában még karácsony előtt átvehetik a legmagasabb összegeket ajánló vásárlók.
A teljes bevételt két újonnan alakult, frissen végzett színészekből álló csapatnak ajánlják fel: a kortárs magyar műveket előadó, hét tagból álló KoMa, illetve az Ascher Tamás és Novák Eszter zenés-színész osztályából alakult HOPPart társulatnak.
A Peer Gynt című darabot 2005. október 14-én mutatta be a Krétakör, a Thália Színházzal közös produkcióként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását