2024. április 29. - Péter

Bukott a Spice Girls

Alig félházas koncertet adott Las Vegasban a Spice Girls. A kanadai Vancuverben tartott első koncert után Amerikába érkezett a közel évtizedes szünetet követően újra összeállt brit popzenekar világkörüli turnéja. Los Angelesben még teltház előtt ment a pr
2007. december 11. kedd 12:49 - Hírextra
Így például maga a kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger is végignézte az előadást, Tom Cruise-ról és feleségéről nem is beszélve.

A brit napilap tudósítása szerint Las Vegasban már egészen más kép fogadta a színpadra lépő öt, időközben harmincas asszonnyá érett Spice Girlt: üresen tátongott a Mandalay Arena lelátóinak a fele. A lap egy fotót is közölt Posh Spice férjéről, a futballsztár David Beckhamről, amint borús arckifejezéssel nézi a néptelen széksorokat.

A vasárnapi fiaskó után New York következik, és ha a turnéért fejenként 14 millió eurót (3,5 milliárd forint) kasszírozó dámák ott is ilyen szerény sikert aratnak, akkor már nagyon várni fogják a december 15-ei londoni koncertet, arra ugyanis 38 másodperc alatt elkeltek a jegyek.
Egyébként a lap szerint az előjelek sem voltak nagyon bíztatóak, mert például a visszatérő kislemez, a Headlines - amelynek bevételei egy gyermekmentő alapítványt illetnek - csupán a tizedik helyen nyitott a brit slágerlistákon, ami minden idők legrosszabb helyezése a jótékonysági célú dalok kategóriájában.

A Spice Girls a kilencvenes évek egyik legsikeresebb brit együttese volt. Az első úgynevezett lánycsapat, azaz kereskedelmi szempontok alapján összeválogatott női popegyüttes. 1993-ban indították a producerek, 55 millió lemezt adtak el világszerte és 1998-ban váltak szét, amikor Geri Haliwell - Ginger Spice - elhagyta a csapatot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását