2021. július 25. - Kristóf, Jakab

Micsoda? Büdös lenne a szívtipró színész?

Meglepő kijelentésre szánta el magát a szexis Robert Pattinson. Az egyik brit lapnak elmesélte, hogy mivel nem tudja használni a mosógépet, ezért sokszor hordja ugyanazokat a ruhákat.
2009. augusztus 4. kedd 08:56 - Kővári Adrienn
Újabb titok derült ki a szívtipró Robert Pattinsonról, elárulta ugyanis a szexis színész, hogy nem tudja kezelni a mosógépeket. „Minden nap ugyanazt viselem, ugyanis nem tudom, hogyan kell használni a mosógépet” – mesélte egy brit magazinnak.

Robertnek magáról is megvan a véleménye. Azt már tudjuk, hogy nem egy technikai zseni, lehet, hogy kicsit büdös is, de mi jöhet még? Elmondása szerint teljesen normális, és átlagos, bár nagyon lökött tud lenni. „Emellett unalmas vagyok. Szeretek olvasni, filmeket nézni és zongorán játszani, de nagyon szégyellősnek tartom magam.” – tette még hozzá a színész.

A kis Robert gyerekkora

„Mikor fiatal voltam, nagyon zavarba jöttem, mikor ruhát kellett vásárolnom. Soha nem tudtam, hogy melyikét kéne megvennem. Teljesen zavarba jöttem akkor, amikor megkérdezték, hogy tetszik-e az a ruha, vagy ez a ruha. Soha nem tudtam egy boltban sem normálisan viselkedni, csakis a zeneboltokban. Ott mindig tudtam, hogy mi akarok.” – mesélte elgondolkodva a színész.

Még mindig egy egyszerű gyerek Robert. Annyira hirtelen robbant be az Alkonyat főszereplőjeként, hogy szinte észre sem vette, máris híres lett. Még mindig csak huszonhárom éves a színész, ezért is jósolnak neki nagy jövőt a kritikusok. Bár azzal egyetértenek, hogy sokat kell még dolgoznia, de nem esélytelen.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tündérke
2009. augusztus 4. 18:51
nem is büdös >.<
Neji_
2009. augusztus 4. 10:38
igen büdös :|
Ne Fürdjé le :P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását