2024. május 3. - Tímea, Irma

Legendákat köszöntöttek

Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport-szakállamtitkársága ismét köszöntötte a magyar sportélet azon legendás, 50 év feletti egyéniségeit, akik az elmúlt hetekben ünnepelték kerek évfordulós születésnapjukat.
2007. december 11. kedd 12:45 - Hírextra
Az ÖTM tájékoztatása szerint a szakállamtitkárság Hold utcai székházában megrendezett ünnepségen a hagyománynak megfelelően az olimpiai érmesek mellett a világ- és Európa-bajnokságokon dobogós helyezést elért kiválóságoknak, valamint a sportélet területén kiemelkedő tevékenységet folytató szakembereknek nyújtotta át Bajnai Gordon sportot felügyelő önkormányzati és területfejlesztési miniszter elismerő oklevelét Elbert Gábor sportszakállamtitkár, aki ajándékokkal is kedveskedett az ünnepelteknek.

A fogadáson Barcs Sándort, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi alelnökét, az MLSZ tiszteletbeli elnökét 95., Vándor Kálmán sportújságírót 85., Juhász Katalin tőrvívót és Kovácsi Aladár öttusázót 75., Török Ottó öttusázót, a MOB korábbi igazgatóját 70., Cziffra Zoltán atlétát 65., Cserkúti József autóversenyzőt, Mátrai István rádióamatőr versenyzőt és Vidáts Csaba labdarúgót pedig 60. születésnapja alkalmából köszöntötték.
A 65 éves Fábiánné Rozsnyói Katalin kajak-kenu mesteredző nem tudott részt venni a fogadáson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását