2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Rajtol a Mikulás-rali

Az idén már külföldön versenyző hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János és szinte a teljes hazai élmezőny indul vasárnap az év utolsó hazai raliversenyén, a Mikulás-ralin, vasárnap.A viadal iránt óriási az érdeklődés, a Veszprém-környéki pályákon összes
2007. december 7. péntek 19:16 - Hírextra

"Látványos, hosszan belátható gyorsasági szakaszok, remek verseny és jó hangulat" - mondta ifj. Tóth, miután bejárta a pályákat. "A pályák bizonyos részén már versenyeztünk ob-futamokon, csak vasárnap ellenkező irányban teljesítjük ezeket. A szakaszok nem túlságosan hosszúak, a rendezők összesen négy különböző pályát jelöltek ki. A leghosszabb ezek közül tizenegy kilométer."

Ifj. Tóth elmondta, már alig várja, hogy ismét hazai közönség előtt versenyezhessen, hiszen ebben az évben a Peugeot S2000-essel a nemzetközi IRC-sorozatban jeleskedett.

A Veszprém környéki utak állapota változó: a tisztán murvás részeken nincs különösebb gond, de a földutakon, amelyeket feláztatott az eső, meglehetősen nagy a sár. Ez azonban egyedül a versenyzőknek jelenthet gondot, a nézők csak nyerhetnek vele.

Az idény utolsó hazai raliversenye vasárnap 9 órakor kezdődik és a nyolc gyorsasági szakasz teljesítése után várhatóan késő délután ér véget.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását