2024. április 16. - Csongor

Egy füves cigi vezetett a droghálózathoz

Egy szál füves cigaretta vezette el a rendőröket öt kábítószer-terjesztőhöz, több millió forint készpénzhez, éles lőfegyverekhez, nagyobb mennyiségű arany ékszerhez, drogokhoz, amelyeket Miskolcon és Sajóládon foglaltak le - mondta az MTI-nek a rendőrség
2007. december 5. szerda 15:48 - Hírextra

Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa közölte: összehangolt akció keretében elfogtak egy hajdúszoboszlói fiatalembert, aki a gyanú szerint a droghálózat legfelső szintjén állt, továbbá olyan miskolci és sajóládi elkövetőket, akik a kábítószert terjesztették.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a dílerek egy 25-30 tagból álló állandó vevőkört láttak el, 1.700 forintért vették és 2.500 forintért adták grammját a marihuánának. A házkutatások alkalmával a rendőrök lefoglaltak több millió forint készpénzt, két éles fegyvert, különböző összetételű, és mennyiségű kábítószert, illetve fél kilogrammnyi arany ékszert - tette hozzá.

A gyanúsítottak közül három beismerő vallomást tett, míg kettő csak fogyasztóként aposztrofálta magát. A rendőrségnek azonban minden személyi és tárgyi bizonyíték a rendelkezésére áll a vádemelési javaslathoz. A büntető törvénykönyv szerint a gyanúsítottak kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatóak - mondta Dobi Tamás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását