2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Fasziért a Gödörben

Hazai underground csapatok adnak közös jótékonysági koncertet kedden este a budapesti Gödör Klubban. A muzsikusok az est teljes bevételét az alternatív rockzene egyik legkeresettebb dobosának, Gerdesits "Faszi" Ferencnek ajánlják fel, aki nemrégiben esett
2007. november 27. kedd 10:10 - Hírextra
A Quimby, az Üllői Úti Fuck, és a Kutya Vacsorája nevű zenekarok dobosa, Gerdesits Ferenc szemműtéte miatt kényszerült pihenni az elmúlt időben. Gerdesits Ferenc zenészbarátja, Varga Líviusz hívta össze az underground csapatokat egy közös jamelésre, hogy a koncert bevételét a frissen műtött dobosnak ajánlják fel.

Kedden este kilenctől a Quimby, a Heaven Street Seven, a Ludditák, A kutya vacsorája, az Üllői Úti FUCK, Frenk, a Csá Misi lép színpadra. A közönség mások mellett, Szűcs Krisztiánt, Németh Jucit, Gazda Bencét, Kiss Tibort, Kárpáti Dodit, Balanyi Szilárdot, Pély Barnát, Nagy Dávidot, Nemes Zoltánt, Mezei Andrást, Vastag Gábort láthatja-hallhatja a jótékonysági koncerten. A szervezők ígérete szerint világslágerek és átiratok, valamint improvizációk is elhangoznak a közös fellépésen.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását