2024. április 26. - Ervin

Sikeres volt a BKV hajója

Tavalyhoz képest körülbelül duplájára nőtt idén a BKV menetrend szerinti hajójáratait igénybe vevők száma: a Borásos tér és Rómaifürdő között rekord számban, 50 ezren utaztak az április 28-a és szeptember 2-a közti szezonban.
2007. november 22. csütörtök 22:18 - Hírextra
A közlekedési társaság a hajójárat jelentős fejlesztésén gondolkodik: a "szárazföldi" tömegközlekedésbe szeretnék illeszteni a hajózást, a munkaidőhöz illesztenék a menetrendet, több hajóállomást létesítenének, és akár az agglomerációra is kiterjesztenék az útvonalat - mondta el a Független Hírügynökségnek Zsigmond Gábor, a BKV hajózás projektcsoport koordinátora. Ezek a változások jövőre még nem következnek be - tette hozzá.

A hétköznap két, hétvégén három hajó a 128 nap alatt 15 360 kilométert tett meg az 50 ezer utassal. A felnőttek 700, a gyerekek 350 forintot fizettek idén, a jövő évi tarifákról még nem döntöttek. A menetrend szerinti hajózást nullszaldó körüli eredménnyel végezte 2007-ben a BKV.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását