2024. április 27. - Zita

Többkorosztályos játszóparkot avattak

Több korosztályt kiszolgáló, készségfejlesztő játszóteret avattak hétfőn délelőtt Győr Bácsa városrészében. A felállított játékok korszerű és környezetbarát anyagokból készültek és teljesen biztonságosak. A beruházás hat millió forintba került.
2007. november 20. kedd 07:23 - Hírextra
A bekerített parkban a legkisebbeket fakeretes homokozó, a kicsit nagyobbakat rugós játékok és hinták, míg a 6 évnél idősebbeket, mászóhálóval és mászófallal felszerelt bástya várja. Készségfejlesztésben egyedülálló az a négytornyú játék együttes, amelyen többek között láncos függőhíd, csúszda, vízszintes mászórúd és húzókötél is található. A nagyobb gyermekek a játszóparkban sportolhatnak is, a mozgásigény kielégítésére speciális nyújtóeszköz áll a rendelkezésre.

A felhasznált anyagok megfelelnek a kor igényeinek. A fából készült elemeket ragasztották és préselték, így sem hidegre, sem melegre nem hasadnak, a műanyag részeket nem festették, hanem anyagukban színezték, így ellenállóbbak, a fém részeket a hosszú élettartam érdekében erős műanyaggal vonták be.

A beruházás költségeit egy helyi cég állta, a kivitelezési munkákat pedig a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. munkatársai végezték el. A játszópark összesen 6 millió forintba került - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Nagy Csaba, a Győri Kommunális Szolgáltató Vállalat szóvivője.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását