2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Újra zúz a Depresszió

Dupla kiadvány jelenik meg jövő tavasszal a Depresszió magyar rockzenekar két, legnagyobb őszi koncertjének anyagából: a Petőfi Csarnokban szombaton hallható műsor DVD-n, a jövő szombati, debreceni koncert programja pedig CD-n jut el a rajongókhoz - közöl
2007. november 16. péntek 14:56 - Hírextra
A budapesti fellépésen, amely az eddigi legnagyobb szabású önálló Depresszió-koncert lesz, a Road, a Horda és a Stopyt játszik majd a banda előtt a Petőfi Csarnok színpadán - mondta Szaniszló Hajnalka, hozzátéve: az extra látványelemek és hangzóanyag mellett azért is érdemes ellátogatni a koncertre, mert a tervek szerint ezután csaknem másfél évig nem lesz ilyen méretű önálló rendezvénye a zenekarnak.

A sajtóreferens azt is megemlítette a zenekarral kapcsolatban, hogy a legutóbbi album, az Ébredés útján egyik nótájához elkészült a csapat legújabb klipje. Közlése szerint a Néha című opuszt erőszakos képi világa miatt két változatban is meg lehet tekinteni: a zenekar honlapján hozzáférhető az eredeti anyag, a zenei csatornák műsorai számára azonban készült egy "könnyített verzió" is annak érdekében, hogy az anyag napközben is vetíthető legyen.

Halász Ferenc, a zenekar énekes-frontembere a fellépés kapcsán azt mondta: "aktívan próbálunk a koncertre, mert elég hosszú műsorunk lesz, és Debrecenben például néhány dalt ki is cserélünk. Már egy hónapja tervezgetjük a fénykoncepciót, nyugati színvonalú fénytechnikára számíthat mindenki, aki eljön. Az elmúlt időszakban szinte csak ezzel és a próbákkal foglalkoztunk, heti háromszor, a koncertezés mellett is. Baráti zenekarokkal osztjuk meg a színpadot ezen az estén, tehát elég kerek produkciónak nézünk elébe".

"A legújabb klipünk, a Néha felvételeiben csak egy rövid részt vállaltunk magunkra, mert keveset is szerepelünk benne, és akkor is csak éjjellátó kamerával, de ez a kevés idő jó hangulatú volt. A többit a stáb rögzítette" - tette hozzá az énekes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását