2024. április 28. - Valéria

Kié lesz Wekler széke?

Ignácz Jószef, a Baranya megyei Besence község polgármestere is lehetséges jelölt Wekler Ferenc megüresedett helyére - értesült az MTI kedden a politikus környezetéből.
2007. november 14. szerda 07:31 - Hírextra
"Azt, hogy az utódlás kérdésében a nevem felmerült, megerősíteni, de cáfolni sem kívánom.

Ugyanakkor az tény, hogy ha a döntéshozók megkeresnek és hivatalos felkérést kapok (...) akkor nyílván megfontolom a döntést" - mondta Ignácz József megyei szdsz-es politikus az MTI megkeresésére.

Ignácz József, aki az OFA-ROP (Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Regionális Operatív Progamok Hálozata) Dél-Dunántúli Régiójának irodavezetője is, úgy fogalmazott: "ami miatt (...) felmerülhet az én nevem, az elsősorban szakmai megközelítés".

A Népszava keddi számában írta: "egyre biztosabbnak tűnik", hogy Bretter Zoltán, az SZDSZ pécsi elnöke lesz Wekler Ferenc utóda.

A lap emlékeztet arra, hogy Wekler Ferenc, a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács korábbi vezetője az őt és családját ért fenyegetésekre hivatkozva adta be lemondását, amit hétfőn fogadott el Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter.

A Népszava információja szerint Bretter Zoltán tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy a megüresedett helyre kerüljön, ő azonban a döntésig nem kíván nyilatkozni az utódlás kérdéséről.

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium sajtóosztálya szerdára ígért tájékoztatást.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását