2024. április 16. - Csongor

Átláthatóbb javadalmazás?

Az állami vezetők javadalmazásának átláthatóságához szükséges törvénymódosítás célja, hogy legyen világos, ki mennyit és hogyan kap, ha olyan állami tisztséget tölt be, ami az átlagost messze meghaladó felelősséggel jár - mondta Draskovics Tibor a parlame
2007. november 7. szerda 11:47 - Hírextra
A kormányzati igazgatás összehangolásáért felelős miniszter kiemelte: a javaslat célja az is, hogy tisztázni lehessen, mit kap az állami vezető az államtól és mit más forrásból. Draskovics Tibor hozzátette: ezért tartalmazza a módosítás, hogy váljon nyilvánossá az állami vezetők adóbevallása.
Szép Béla (MSZP) szerint a javaslat célja, hogy megteremtse a képviselői függetlenséget, valamint szankcionálja a méltatlan magatartást. Borsos József (Fidesz) közölte: miközben a Fidesz egyetért a javaslattal, elegánsabb lett volna, ha a kormány az előterjesztést nem a Zuschlag-ügy kapcsán nyújtja be. Mint elhangzott, a Fidesz módosításokkal támogatja a törvénymódosítást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását