2024. április 29. - Péter

Sajtófotó-kiállítás nyílik

Szegeden első alkalommal látható kiállítás a Magyar Sajtófotó Pályázat anyagából, a tárlatot november 2-tól tekinthetik meg az érdeklődők a Reök-palotában - mondta Herczeg Tamás, az összművészeti központ vezetője kedden, sajtótájékoztatón.
2007. október 30. kedd 16:26 - Hírextra

A kiállításon a 2006-os év legemlékezetesebb pillanatait hatszáz fotográfián nézheti meg újra a közönség - közölte a tárlat kurátora, Szalay Zoltán.

A pályázat negyedszázados jubileuma alkalmából a december 2-ig nyitva tartó kiállítást további két izgalmas tárlat kíséri: az elmúlt 25 év legjobb sajtófotóiból rendezett Visszapillantás című válogatás, valamint a "25 év a National Geographic tükrében" címet viselő összeállítás - tette hozzá.

A kiállítások mellett a látogatókat számos más program is várja: kerekasztal-beszélgetés, különleges tárlatvezetés, sajtófotó-történeti előadás, s egy háborúellenes verses est. A szegediek kiválaszthatják a legjobban tetsző fotót is, amelynek alkotóját a szervezők közönségtalálkozóra hívják meg.

A kiállítást a nézők már láthatták Budapesten, Debrecenben és Pécsett, Szeged után az anyag egy részét Sopronban mutatják be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását