2024. május 14. - Bonifác

Bevételkiesést okozott a sztrájk

Csak a jövő hétre derül ki, hogy mekkora bevételkiesést okozott a személyszállítást végző MÁV-START Zrt- nek a csütörtök reggeli, kétórás figyelmeztető sztrájk - mondta el a Mávinform vezetője Kavalecz Imre.
2007. október 25. csütörtök 18:02 - Hírextra

Csak a jövő hétre derül ki, hogy mekkora bevételkiesést okozott a személyszállítást végző MÁV-START Zrt- nek a csütörtök reggeli, kétórás figyelmeztető sztrájk - mondta el a Független Hírügynökségnek a Mávinform vezetője. Kavalecz Imre közölte: az utasok vasárnap éjfélig még visszaválthatják a jegyeket, így a bevételkiesés pontos öszegét csak ezt követően lehet meghatározni.

A mozdonyvezetők reggel 6 és 8 óra közötti munkabeszüntetése körülbelül 600 vonatot érintett, hogy pontosan mennyit, azt péntekre összesítik - tette hozzá. Délutánra még nem állt helyre a vasúti menetrend. Az elővárosi vonalakon még negyed órás, a távolsági forgalomban pedig 20 perces késések is előfordulnak. Kavalecz Imre szerint este 7 órára várhatóan rendeződik a helyzet.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását