2024. március 29. - Auguszta

MDF kontra Magyar Narancs

A szakmát lejárató, ál-oknyomozó újságírás mintapéldája a Magyar Narancs csütörtöki számában megjelent Aprószentek című írás, amely a kormány szerecsenmosdatása érdekében minden valóságalapot nélkülözve gátlástalanul megvádolja a parlament eseti bizottság
2007. október 19. péntek 15:28 - Hírextra
Ezen felbuzdulva, az SZDSZ új ökle, Gusztos Péter, újfent bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy részt vegyen a parlamenti munkában. Politikai ámokfutását már megszoktuk, ám a Magyar Narancs cikkére történt reagálására nincs mentség. Arra sincs, hogy az írás csúsztatásaihoz, hazugságaihoz - a magát európai liberális pártnak tituláló SZDSZ tagja, Gusztos Péter - pillanatnyi politikai haszonszerzés céljából csatlakozott.

A párt frakcióvezető-helyettesének az Új Magyarország Fejlesztési Terv végrehajtását felügyelő eseti parlamenti bizottság személyi
összetételének általa történt szakszerűtlen kritizálása nem egyéb, mint gyengén sikerült, kártékony politikai lobbizás, amivel egyébként ő vádolja az ott dolgozó képviselőket.

Lejárató képtelenségeit folytatva akár arra a következtetésre is juthatnánk, hogy mind a 386 országgyűlési képviselő bármely bizottságba delegálásakor vizsgálni kellene azok lakóhelyét, magasságát, vagy a nyakkendője színét, esetleg a cipője méretét. Javaslom Gusztos Péternek, figyelmesen olvassa el, mi a feladata, eredeti célja az említett eseti bizottságnak, közleményeit pedig előzetesen egyeztesse olyan politikusokkal, akik annak is látszanak.

Hock Zoltán,
az MDF országgyűlési képviselője
Kiadó: Magyar Demokrata Fórum
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását