2024. május 3. - Tímea, Irma

Műfűvel borított iskolaudvar

Átadták a II. kerületi Törökvész úti Általános Iskola műfűvel borított udvarát csütörtökön Budapesten - közölte Láng Zsolt (Fidesz), a kerület polgármestere az MTI-vel.
2007. október 11. csütörtök 15:12 - Hírextra

A közlemény szerint a II. kerületi önkormányzat 45 millió forintból valósítja meg három, fenntartásában lévő általános iskola udvarának műfűvel való borítását. A műfüves focipálya program első fázisában a Törökvész úti Általános Iskola kapott új műfüves udvart, de napokon belül átadják a Csik Ferenc és Klebelsberg Kuno iskolák udvarát is.

A pályákra az egy éve forgalomba került, úgynevezett harmadik generációs - granulátummal feltöltött - műfű került. Az iskolák igényének megfelelően többféle sportág használatára alkalmasak a pályák: kispályás foci, kézilabda, röplabda és kosárlabda.

A pályák rendeltetésszerű használat mellett 15 évig változatlan minőségűek maradnak, csak minimális karbantartást igényelnek - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását