2024. április 28. - Valéria

Tom Cruise és az elveszett filmszalag forgatói

Újra kell forgatni Tom Cruise Valkyrie című filmjének legfontosabb jelenetét, mert a németországi laboratóriumi utómunkálatok során megsérült a filmszalag, de ez feltehetően nem szabotázs miatt van.
2007. október 10. szerda 13:22 - Hírextra
A United Artists (UA) produkciós cég közleményében kizárta a szabotázs lehetőségét és bejelentette, hogy már meg is kapták az újraforgatáshoz szükséges engedélyt a német hatóságoktól - jelentette szerdán a BBC internetes hírszolgálata.

Szeptemberben a német védelmi minisztérium csak hosszas vacillálás után, az utolsó pillanatban adott zöld utat Bryan Singer rendezőnek, hogy az eredeti helyszíneken vegye fel az 1944-es Hitler elleni merényletkísérletet felelevenítő háborús dráma kulcsjeleneteit.

A berlini filmforgatás kezdetben komoly ellenérzéseket váltott ki a németekből főként a szcientológia híveként elkötelezett, ezért nem elég autentikusnak tartott Tom Cruise személye miatt, aki a nemzeti hősnek számító merénylő, Claus von Stauffenberg kapitány szerepét kapta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását