2024. április 25. - Márk

Mától Pesti Broadway Fesztivál

Operett és musical részletek, valamint klezmer zene várja a közönséget pénteken és szombaton a Budapesti Operett Színház évadnyitó rendezvényén a Nagymező utcában. A két napon a színház művészei egyebek mellett ízelítőt adnak a 2007/2008-as évad bemutatói
2007. szeptember 21. péntek 08:17 - Hírextra
A Broadway Fesztivál pénteken délután háromkor kezdődik. Fellépnek a színház testvérpárjai, így Peller Anna és Peller Károly, Vadász Dániel és Vadász Zsolt, Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi, valamint duettet énekelnek a "Mozart-fivérek": Dolhai Attila és Mészáros Árpád Zsolt.

A testvérpárokat a színház primadonnái követik a színpadon. Pénteken a közönség meghallgathatja még az Oltári srácok című musical fiúcsapatát. Az estet a színház operett- és musicalsztárjaink popzenei kirándulása zárja.

Szombaton már déltől indul a zenés program. Az érdeklődők ízelítőt kaphatnak az Operettszínház repertoárjából. Kora délután Lakner Bácsi Gyermekszínházának előadásában Suli-musicalt hallgathat meg a közönség, majd a Pesti Broadway Stúdió növendékei mutatkoznak be.

Délután a készülő Abigél című musicalből Vágó Zsuzsi és Földes Tamás előadásában hangoznak el részletek, de az évad másik bemutatójából, A víg özvegyből is ízelítőt kap a közönség. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a Musical Duett albumukról énekel Fél hattól Budapest Klezmer Bandet hallgathatja meg a publikum.

Az Évadnyitó Broadway Fesztivát követően már a kőszínház épületében tartják meg az "Együtt a szoborért" című gálaestet, melyen az Operettszínház teljes társulata részt vesz. A teátrum művészei a 125. évvel ezelőtt született Kálmán Imre Nagymező utcai szobrának felállításáért fogtak össze. A sztárgálán csak és kizárólag magyar operett-és musicalszerzők művei hangoznak el.

A Broadway Fesztiválra a belépés ingyenes.
A fesztiválról részletes programja a: www.operettszinhaz.hu oldalon olvasható.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását