2024. május 20. - Bernát, Felícia

Nem volt megfelelő a rendőri biztosítás

Nem volt megfelelő hétfő este a parlament körüli rendőri biztosítás, így fordulhatott elő, hogy a tüntetők több képviselő, és országgyűlési dolgozó autóját is megtámadhatták - mondta Gusztos Péter kedden. A liberális politikus fontolgatja, hogy hivatalos
2007. szeptember 18. kedd 15:49 - Hírextra
Gusztos Péter szerint a rendőrség megfelelő létszámban és megfelelő felszereléssel volt jelen a hétfő esti tüntetésen. Utasítás hiányában azonban nem csináltak semmit, a liberális politikus szerint valaki elmulasztotta feladatát.

A szabad demokrata politikus szerint a törvények betartása mindenkinek kötelező, a rendőrség feladata pedig éppen ennek betartatása, ezért nem érti, hogy nézhették végig, ahogy megtámadják az ő és más autóját, amikor elhagyták a Parlamentet. Gusztos Péter autójában egyébként néhány ezer forintos kár keletkezett, emiatt még hétfő este bejelentést tett a rendőrségen.

A politikus a Független Hírügynökségnek beszámolt arról is, hogy a hétvégén több SZDSZ-es politikus telefonszáma is felkerült a kuruc.info-ra, közülük többen életveszélyes fenyegetést is kaptak. Gusztos Péter szerint meg kell mutatniuk, hogy nem félnek, ezért még kedden honlapjára kitette saját és munkahelyi telefonszámát.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását