2024. május 5. - Györgyi

Tolerancia Nap: Luxusautót kapnak a fogyatékkal élők

A fogyatékkal élők mindennapjaival ismerkedhetnek meg szerdán az általános és szakközépiskolás diákok Dunaújvárosban. A Székesfehérváron már rendszeres és havonta megrendezett Esély Órák mintájára szervezi meg az Esélyek Háza a Tolerancia Napot a városban
2007. április 10. kedd 16:28 - Hírextra
A szerdai Tolerancia Napon Dunaújvárosban sportversenyekkel, ügyességi vetélkedőkkel szórakoztatják az érdeklődőket. A program lényege, hogy megismertessék velük a fogyatékkal élő emberek élethelyzetét, a kerekesszék használatát, a Braille-írást, hallássérültek kommunikációs lehetőségeit és a sérült emberek sportolási lehetőségeit - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Márton Zoltán, az Esélyek Háza Székesfehérvár, Fejér Megyei Esélyegyenlőségi Koordinációs Iroda igazgatója.

A programhoz csatlakozott egy Dunaújvárosban élő külföldi autógyűjtő, Bader Al-Roudhan, aki felajánlotta, hogy 10 állami gondozásban nevelkedő vagy fogyatékkal élő gyermeket megautóztat a városban egy általuk választott luxusautón, valamint ajándékokkal kedveskedik nekik. A Tolerancia Napon egy Aston Martinban és egy Ferrari Enzóban autóztatja meg a tíz legszerencsésebbet.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását