2024. május 5. - Györgyi

Hétvégén fizetni kell a kollegistáknak?

Tavasszal várhatóan ismét módosul a közoktatási törvény - derült ki azon az egyeztetésen, amelyen az SZDSZ kivételével valamennyi parlamenti párt jelen volt.
2007. február 27. kedd 17:58 - Hírextra
Alighanem módosul majd tavasszal a közoktatási törvény- hangzott el azon az egyeztetésen, melyen az SZDSZ kivételével valamennyi parlamenti párt képviselői megjelentek - adta hírül az Info Rádió.

Sió László, a Fidesz oktatási műhelyének vezetője azt mondta: az oktatási tárca koncepciója érintené a pedagógusok óraszámát, a diákok utazását, miként szerepel benne az is, hogy a hét végén a kollégiumokban esetleg térítési díjakat szedjenek a tanulóktól.

Tatai-Tóth András, az egyeztetést kezdeményező szocialista politikus erre reagálva azt mondta, hogy az MSZP által nem minden elemében támogatott anyagról van szó.

A pedagógusok óraszámához nem kívánnak hozzányúlni, miként a hátrányos helyzetű diákoktól sem kérnének a hét végén térítési díjat, ha ott maradnak a kollégiumban.

Az egyeztetések a tervek szerint tovább folytatódnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását