2024. április 28. - Valéria

Éva, a közellenség

Másodikként költözött a villába, de lehet, hogy elsőként fog távozni, ugyanis nem szeretik őt villatársai. A labilis lány nem rejtette véka alá indulatait, amit az őt ért jelölések váltottak ki.
2010. december 17. péntek 12:20 - HírExtra
Szerda este eljött az a pillanat, amit a legkevésbé vártak a játékosok, azonban elengedhetetlen kelléke a villalétnek. A játék során először kellett megnevezniük azt a személyt, akivel nem kívánnak tovább együtt lakni. A kiválasztás végeredménye alaposan meglepte a törtető Évát. Olyanok is rátették a jelet, akikről nem gondolta volna. Pedig nyilvánvaló, hogy ő a legtöbb indulatot kiváltó személy…

„Az első három szavazatra számítottam, éreztem azt a negatív vibrációt, ami felém áradt” – mondta Éva, aki pontosan tudta, hogy Gombi, Laci és Leonidasz rá fogja tenni a jelet. Az utolsó két szavazat azonban nagyon megdöbbentette. „Azt hittem, a házaspárocska Alekoszra fog szavazni. Bécikében nagyot csalódtam, nagyon kétszínű ember” – tette hozzá dühösen a lány.

Évának hétfőn kell kihívnia párbajpartnerét. Ő választja ki, hogy kit visz magával a stúdióba, ahol a nézők döntik majd el, melyikük mehet vissza. Barátai úgy vélik, hogy Évának van az egyik gyenge lányt kellene kihívnia, vagy a házaspár valamely tagját.

„Alekoszt utálják bent a csajok, de a nézők nagyon bírják, mert bolond. Ha őt hívná ki, biztosan elvérezne. Valamelyik sótlan, szürke lányt: Anikót, vagy a házaspár hölgytagját, Ginát vagy Zsuzsit kellene magával vinnie a szavazásra. Szerencsére a nézők szeretik, ha valaki megosztó személyiség, hiszen az ilyen villalakók csinálják a balhét. Márpedig Évi elég balhés csaj” – mondta Éva legjobb barátnője.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását