2024. április 26. - Ervin

Mit tanulhatunk a ValóVilágból?

Nagyjából már három hete büntet minden este a ValóVilág fantázianevű valóságshow. Nem megy régóta, viszont annál többet tanulhattunk már belőle.
2010. december 14. kedd 06:12 - Tóbiás Gábor
Abba most ne menjünk bele, hogy ha tényleg ez lenne a való világ, mint ahogy műsor címe sugallja, akkor valószínűleg sokan nem akarnának ezen a bolygón élni. Inkább vizsgáljuk meg, hogy mi mindent lehet megtanulni ebből a roppant értékes műsorból, amely a dolgozó népet hivatott szórakoztatni.

Felláció fennforgását foganatosítani

Például fogadjunk, hogy a kedves olvasó nem tudta, hogy az anál vibrátort „nem szokták leszopni.” Bizony. Mert az arra való, hogy „a seggedbe dugjad”. Mindezt a hétvégi adásból tudtuk meg és nem fér kétség ahhoz, hogy ezt bizony nem árt tudni, nehogy véletlenül valaki mégis helytelenül kezelje az említett kéjrudat.


Ifjú hölgyeknek udvarolni

Ugyanakkor az is kiválóan megtanulható ebből a mélyenszántó műsorból, hogyan ne csajozzunk. A Villában lakik egy furcsa nevű és még furcsább testalkatú ember, Alekosz. Nos, Alekoszunknak legnagyobb szíve bánata, hogy nem talál magának fehérnépet. Úgy általában se nagyon, de Villában meg végképp nem.


Ezért rettentő haragra gerjedt, mi több sértett magatartásánál már csak kérdőjel alakú beállása a félelmetesebb.

Ez a drága Alekosz olyan szinten akar bebecsajozni, hogy az már a kívülállók számára is kínos. Már-már zaklatja a nőket, egyedül csak a rommá operált Szandika szánta meg egy kicsit, a nézők legnagyobb örömére.

Szókincsfejlesztés


Ráadásul Alekosz viselkedése kapcsán újabb tudásmorzsákkal gyarapíthattuk ismereteinket. A figyelmes tévénéző végre megtudhatta, hogy ki (mi) is az a sinter.

Nem emlékszik, honnan ismerős ez a szó? Frissítse föl emlékeit a nógrádi vámpír segítségével az alábbi videóban!


Győzike (mert nem csak ám Stohl Buci vezeti műsort), a Cool tv-n fölfedett egy olyan titkot, ami miatt több évig kétségek között vergődött a magyar emberek jelentős hányada. Szóval Győző kijelentette, hogy ő eddig szerette Alekoszt, de ez már megváltozott, ugyanis furcsa nevű barátunk egy sinter. Úgy ám. Mindenki Győzikéje rögtön meg is magyarázta ezt nógrádi/BAZ megyei terminus technikust: a sinter olyan ember, aki agresszív és nem tud a nőkkel bánni. Végre!

Új nevek

Ezzel még koránt sincs vége. Borítékolható, hogy az összes fiatalkorú megtanulja végre, hogy ki is az a Leonidasz. Viszont a történelem tanárok valószínűleg már előre rettegnek attól, hogy milyen válaszok érkeznek majd az egykori spártai király életét firtató témazáró kérdésekre.

Sajnos nem mindenki rendelkezik ilyen egyedülálló névvel, de annyi baj legyen. Az RTL Klub frappánsabbnál frappánsabb epitheton ornansokkal dobja föl az olyan átlagos, kispolgári neveket, mint például Zsuzsi, hogy aszondja’: Amazontestű Zsuzsi. Vagy Plasztikcica Szandika.

Ezen az analógián elindulva lehet, hogy nem ártana egyes közéleti szereplőkre is hasonló jelzőket aggatni, kizárólag a jól megjegyezhetőség érdekében. Például: Hamiskás Mosolyú Gyuri, esetleg Ostoros Gyula vagy akár Bársonyos Bőrű Ildikó.

Élethosszig tartó tanulás

Bár a ValóVilág előző három részét már a feledés jótékony homálya fedte be, de azért  tudat alatt ott motoszkált, hogy valószínűleg a negyedik részben sem Hegel dialektikájáról fognak vitatkozni napestig. Bár talán így sem lenne sokkal unalmasabb a műsor.

Ugyanis abból tényleg elég nehéz izgalmas dolgokat kihozni, hogy felnőttnek mondott emberek meghatározott mennyiségű, viszonylag heterogén halmazát összezárjuk egy relatíve kis helyre, majd ott korlátlan mennyiségű pia társaságában hagyjuk őket unatkozni.

Mindazonáltal reméljük, hogy Szalai Annamária és csapata ugyanilyen lelkesen nézi a ValóVilágot. Szívja magába a tudást és néha majd dob egy esemest a nullhatkilencvenre, ha mondjuk rosszkislány Anikót ki akarnák szórni a gonosz nézők.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását