2024. május 3. - Tímea, Irma

Tapasztalt reality szereplő költözik a Villába

Fájó szívvel búcsúzott szerelmétől Éva, akit a nézők szavaztak be a villába a törtetők csapatából. A csapat név találó, hiszen a szőke hölgynek nem lesz idegen a valóságshow-k világa.
2010. november 24. szerda 09:50 - HírExtra
A békéscsabai lány sokak számára ismerős lehet a Bár2 című valóságshowból. Eemiatt fel is merül a kérdés, hogy nem bunda-e a Villába kerülése… De ezt mindenki döntse el maga. Nem lenne kerek a történet, ha nem tartozna hozzá egy „szerelmi szál” is.

Éva állítólag már tíz hónapja él együtt kedvesével, aki ugyan teljes mértékig támogatja valóvilágos szereplését, de kijelentette: ha kedvese valami olyat tesz a villában, amit ő nem tart elfogadhatónak, abban a pillanatban szakít vele.

Már a Bárban sem a visszafogottságáról volt híres Éva, úgyhogy nem lepődnénk meg, ha teste bevetésével szeretné majd megnyerni a nézők szavazatait. De majd meglátjuk, persze csak ha valakit érdekel.

Éva – aki állítása szerint Havas Henrik titkárnője is volt – állítja, ő nem csalná meg Ádámot, és bízik abban, hogy a fiú megvárja őt. Ennek ellenére egyértelmű, hogy a szőkeség számára az ismertség mindennél fontosabb, hiszen már most is celebeket meghazudtoló allűrökkel mozog az éjszakában.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását