2024. április 19. - Emma

Irtózatos káromkodás a ValóVilágban

VV Olivér ordenáré vitába keveredett VV Évával. A fiú felhúzta magát villatársa egyik beszólásán és idegességében kígyót-békát kiabált a lányra.
2010. december 10. péntek 12:11 - HírExtra
Pattanásig feszült a húr a ValóVilág-villában. A veszekedés onnan indult, hogy Olivér megkérdezte a nemrég beköltözött Jerzyt, hogy szerinte milyennek látják őt kintről a nézők.

A fiú nem válaszolhatott, hiszen ezt a szabályok tiltják. Éva azonban válaszolt helyette: nehezményezte, hogy Olivér nem őszinte, és csak a kameráknak szerepel. A kissá ittas Olinak több sem kellett, így az Éva iránt érzett ellenszenve egyből felszínre került.

„Milyen jogon kérsz te engem számon?” – kérdezte Oli a lánytól. „Kösd föl a gatyádat, mert innentől kezdve csak egy dologra fogok koncentrálni kib...ásból, és az te vagy. Számomra egy pete vagy, egy rohadt f...szopó k...a. Az elmúlt öt évben nem volt számomra ilyen ellenszenves ember, pedig verekedtem, és tavaly megszurkáltak. Büdös vagy és büdös a pofád. Gyűlöllek!” – üvöltötte Olivér.

A srác legjobb barátja, az NKS zenekar rappere, Nos’Chez szerint Évának van mitől félnie, ugyanis a fiú hajlamos az agresszióra. Bár saját állítása szerint, sok éve nem hozta ki őt senki a sodrából.

„Olivér sokáig tűr, de aztán robban. Viszont hiába mondja, hogy nem bocsát meg, képtelen haragot tartani. Szerintem rendeződni fog köztük a helyzet” – tette hozzá a rapper.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását