2024. április 30. - Katalin, Kitti

Lassan vége?

A Fivérek zenekar Robijával beszélgettünk, akinek nemrég született meg második kisfia, Nimród. A Megasztár énekese elmondta, szerinte hamarosan kiesnek a műsorból.
2010. október 22. péntek 18:34 - Kancsár Edina
Fivérek
A szentesi–csongrádi Seres testvéreknek néhány hete nehéz pillanatokat kellett átélniük, mikor Csonka Andreas oldalán a zsűri döntésére vártak. Andreas sokak szerint az egyik legtehetségesebb énekes volt a mezőnyből, meglepődtek tehát, amikor a zsűri a csapat maradása mellett döntött. Véleményük szerint a nézők és a zsűri azért szavazta ki a felvidéki énekest, mert felkészületlenül, gyakorlatilag halandzsa szöveget előadva állt színpadra a La camisa negra című számmal.
A Fivérek zenekar tagjai: Seres Róbert, Seres Antal, Seres Krisztián, Szólik Tibor és Jámbor Béla.

Milyen érzés ismét apának lenni?


Nagyon jó érzés, de annyiban rossz, hogy nem lehetek most velük.

Hányszor láttad eddig a picit?

Amikor megszületett, akkor ott voltam és azóta kaptam még egy napot, amikor hazamehettem hozzájuk. Úgyhogy egyelőre még csak kétszer találkoztunk, de szerintem már nem sokáig leszünk a Megasztárban.

Ezt miből gondolod?


Nem könnyű a zenekaroknak az énekesekkel felvenni a versenyt. Bár ki tudja, lehet tévedek…

Az eddigi adások és a szavazatok alapján, nincs mitől félnetek.

Ez igaz, de valahogy mégis azt érzem, nem sokáig lesz már maradásunk a műsorban. De legalább azt már elmondhatjuk, mi lettünk ennek a tehetségkutatónak a legjobb zenekara: már csak mi maradtunk versenyben. Ennek azért örülünk!



Sokan panaszkodtak, hogy a verseny legnagyobb nehézsége az elzártság és a család hiánya. Neked itt vannak a testvéreid, könnyebb így elviselni?

Talán könnyebb. Az elején beszéltük is a többiekkel, nekünk azért más lesz így bent lenni: hárman vagyunk testvérek, plusz még van két zenekari tag. Ha belegondolunk, könnyebb így, mint teljesen egyedül lenni.

És mindig jó testvérek voltatok?

Persze! (nevet)

Mióta van meg a zenekarotok? Korábban is voltak fellépéseitek?

Tíz-tizenkét éve van meg a csapat és az utolsó nyolc évben számos kisebb-nagyobb koncertünk volt. Otthon – Csongrád megyében – gyakran zenéltünk, de az ország más területein is  voltak már fellépéseink.

És mindig ezt a latinos vonalat képviseltétek?


Mi latin és lírai zenét játszunk, korábban mindig ebből a két részből állt a műsorunk is. A Megasztárban a latin stílusra feküdtünk rá, mert szerintünk kelendőbb.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását