2024. április 26. - Ervin

Sophia Loren imádkozik, könyörög, sír...

Könnyekre fakasztja Sophia Lorent a Nápolyban és környékén hegyekben álló szemét - olvasható a színésznő pénteken megjelent nyilatkozatában. "Kezemet imára kulcsolva kérlelem Önöket, sokszorozzák meg erejüket, és vessenek véget ennek a szörnyűségnek" - üz
2008. június 28. szombat 08:33 - Hírextra
Az Oscar-díjas színésznő - aki gyerekkorában évekig a Nápoly tőszomszédságában lévő Pozzuoliban lakott, majd szülei a II. világháború idején a kis Sophiával együtt beköltöztek a dél-olasz városba - az interjúban azt mondta, fáj a szíve, hogy ezt kell látnia. A 73 éves díva ma Svájc és az Egyesült Államok közt osztja meg idejét, de, mint mondta, nagyon kedves emlékeket őriz Pozzuoliról és Nápolyról.

A várost és környékét december óta valósággal elborítja a szemét, mert a szemetesek nem tudják hova kiüríteni a konténereket: a város környékén az összes szeméttelep megtelt, de a nápolyiak elutasították újabb szemétlerakók kialakítását, mondván, azok túl közel lennének a lakóhelyükhöz. A nápolyi szemétválság egyik oka, hogy a helyi maffia, a Camorra busás ellenszolgáltatás fejében nagy mennyiségű szemetet, benne mérgező hulladékot szállít Nápolyba az ország északi részéből.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását