2024. május 2. - Zsigmond

A gyógyíthatatlan Megasztár

A Lifejune zenekar énekese mindig mosolyog, ám Szekeres Róbert gyógyíthatatlan betegséggel küzd. Hiába, az együttes próbáról próbára jár, hogy felkészüljön a Megasztár hétvégi párbajára.
2010. szeptember 22. szerda 12:50 - HírExtra
A fiatalember fájdalmai nyolc évvel ezelőtt kezdődtek, de egészen másfél évvel ezelőttig nem tudta, mi az, ami miatt néha iszonyatosan szenved.

– Véletlenszerű hasi fájdalmak és hányinger, ezek voltak a tünetek, amelyek évszakfordulókor, különösen szeptember-október környékén még erősebbek voltak.

Végül hat hosszú év orvosivizsgálat-sorozat után másfél éve megállapították, hogy gyógyíthatatlan autoimmun betegségben szenvedek, amely krónikus vastagbélgyulladással jár. Amikor súlyosabb, homeopátiás szerekkel próbálok segíteni magamon – árulta el aRóbert, aki 14 éves korától a kínok kínját játra meg.

– Amikor kiderült, mi a bajom, az orvos pedig azt mondta: ne aggódjak, ezzel 15-20 évig simán el lehet élni. Gondolom, nem kell mondanom, mit éreztem! – tette hozzá a „Szeky” becenévre hallgató énekes. – Ha együtt a banda és muzsikálunk, az feledteti a fájdalmakat.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását