2024. április 27. - Zita

Városrészt kapnak az X-Faktorosok!

A tegnapi napon vált nyilvánossá, hogy hova költözött az a tizenkét versenyző, aki bejutott az élő műsorba. A sajtótájékoztatóval összekötött lakásmustrán beleshettünk az énekesek életébe, szobáiba, illetve személyesen is láthattuk a legifjabb X-Faktorost: Lisát.
2010. október 12. kedd 18:59 - Kancsár Edina
Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója a következő mondatokkal nyitotta a sajtótájékoztatót:

Corvin Sétány
A Corvin Sétány, Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programja Budapest szívében, mely huszonkét hektáros területen valósul meg. Önálló, vegyes funkciójú (lakások, üzletek, szórakoztató központok, irodák) városrészként, ám Józsefváros integráns részeként működik majd. A terület tengelyében megépül a sétány, Budapest szimbólum értékű közterülete, amely szélesebb lesz, mint a Liszt Ferenc tér és hosszabb, mint a Váci utca.
„Valamikor január környékén azt mondtuk, hogy 2010 az X-Faktor éve lesz. Azt hiszem, ma már mindenki egyetért azzal, hogy ezt az ígéretünket be is váltottuk. Nyolc estén vagyunk túl eddig és úgy tűnik, hogy a nézők nagyon szórakoztatónak találták a műsort, mert a nézettségi mutatók alapján jól szerepelt. Egyszerűen a véremben van, ezért nem tudom szó nélkül hagyni, hogy eddig úgy néz ki, a két műsor közti versenyt megnyertük. Most szombattól kezdve lehet, hogy nem is marad más a csatatéren, csak az X-Faktor.

Vasárnap kiderült, hogy melyik tizenkét versenyző jutott be az élő műsorba. Akik azt hiszik, hogy ezzel túl vannak a nehezén, nagyon tévednek, hiszen most kezdődik csak az igazi harc. Mostantól az X-Faktor helyszíne a Corvin Sétány lesz, a belváros szívében. Ez a helyszín többször fel fog tűnni a műsor folyamán.

Nagyon fontos, hogy itt nyugodtan tudjanak majd pihenni és készülni a versenyzők. Nem csak négy lakást, hanem még egy profi próbatermet is a versenyzők rendelkezésére bocsájtott a Corvin Sétány, hogy a legmegfelelőbb körülmények között készülhessenek a szombati megmérettetésre. Az élő műsorban már kétmillió ember előtt fognak fellépni az énekesek és ez nagy dolog."

Futó Gábor a Corvin Sétány fejlesztője, a Futureal a vezérigazgatója mesélt a beruházásról és az X-Faktorral való összefonódásról.


„Nagyon hasonlít az X-Faktort és a Corvin Sétányt megalkotó emberek szemlélete: mindannyian hisszük, hogy képesek vagyunk nagyot alkotni, ami kiemelkedik a tömegből. Bennünk van a folyamatos fejlődés iránti vágy, amihez elsősorban kitartásra van szükség. Ahhoz is kitartás kell, hogy a versenyzők hónapokon keresztül megmérettessék magukat és közben fejlődjenek. És ahhoz is, hogy hét éven keresztül egy új város létrehozásán dolgozzunk.



A Corvin Sétány néhány héttel ezelőtt megnyerte az Európa legjobb többfunkciós városfejlesztés díját. Reméljük, hogy az X-Faktoros magyar sztárok Európa szinten is a legjobbak lesznek. Reméljük, hogy nagyon jól érzik majd itt magukat, amihez minden lehetőség adott lesz„ – hangzott el Gábor jókívánsága a sajtótájékoztatón.

Sztárolás testközelből

Hol laknak az énekesek?
A Cordia City Garden leffelső szintjén kialakított négy – 100-150 négyzetméter közötti alapterületű – luxuslakás biztosít csendes, nyugodt környezetet az énekeseknek. A hatalmas napos teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Budai hegyekre. Olasz, egyedi tervezésű sesign bútorok, különleges burkolatok, formatervezett lámpák, beépített, fényterápiás gőzkabin, bio-etanol kandalló található a lakásokban. Az egyik kedvenc berendezési tárgy, a bakelit emez formájú lappal rendelkező asztal, mely magán viseli az X-Faktor logóját.
„A hamarosan megnyíló Corvin bevásárlóközpontban lesz egy hang és táncpróba helyszín, ahová az arra sétálók is benézhetnek majd. Napi szinten lehet követni majd a próbákat és a rajongói koncertekre is itt kerül majd sor. Ezenkívül a fitness és wellness termünkben edzenek majd az énekesek, ahová szintén bárki bemehet majd, ha egy kis testedzésre vágyik. Ez egy olyan hely, ahol a versenyzőknek jó lesz lakni, vásárolni, kikapcsolódni, sportolni, felkészülni a megmérettetésekre és bulizni is” – tette hozzá a Futureal vezérigazgatója.

A lányok lakásában Domonkos Fanni, Janicsák Veca, Mimi és Shodeinde Dorottya van.

Shodeinde Dórottya körül most óriási a felhajtás, hiszen nemrég megszületett a kisbabája. Ő már a sajtótájékoztatón is jelen volt, de hamarosan eltűnt és legközelebb éppen etetés közben találtunk rá a lakásuk nappalijában. Az örökké mosolygós Dorka viszonylag jól viseli a fokozott figyelmet, bár észrevehető, hogy, ha van rá mód inkább eltűnik a kamerák kereszttüzéből, hogy kislányával kettesben maradhasson. Dorkának egyébként az alsó szinten van egy külön szobája, ahol gyermekével és férjével élheti az életét. A többi lány szobája az emeleten található, így viszonylag elszeparáltan lehet a kis család.

A fiúk lakásában Király L. Norbert, Takács Nikolas, Gergő, Vastag Tamás és Vastag Csaba van.

A Vastag testvéreken látszott, hogy nagyon boldogok, hiszen nem csak a versenybe, hanem egy lakásba is kerültek. Némi fáradtság látszott a fiúkon, aminek oka is volt, hiszen megtudtuk, hogy előző nap ünnepelték Mimi tizennyolcadik születésnapját. A szobák már most elég rendetlenek, de ez nem is véletlen… Ördög Nóri szerint, a fiúk lakása egy igazi bulilakás. A lányok és a fiúk lakását, egy közös panorámás erkély köti össze, így akár észrevétlenül is átmehetnek egymás szobáiba...

NON STOP lakásban az együttes tagjai laknak: Solti Ádám, Holló Balázs, Engi Ábel és Kassai Zsolt.



A NON STOP tagjai mindannyian egy lakásba kerültek, így a baráti társaság teljesen megszokott közegben mozoghat. Lakásuk ugyan olyan rendezett volt, mint ők maguk, akik kis iskolásokat megszégyenítő rendezettséggel ültek a kanapén. Ördög Nóri viccesen megjegyezte, hogy ha a fiúk esetleg kiesnének, akkor egy egész lakás felszabadulna.

Egy közös erkélyen keresztül jutottunk át az idősebb lányok lakásába, mely egy igazi csajos lak. Amellett, hogy gyönyörű, az összes közül egyértelműen a legrendezettebb is.

„Idősebb” lányok lakásában van Szabó Mariann, a Nyári lányok és Wolf Kati szobája.

Mariann mérhetetlen energiával és vidámsággal röppent egyik helységből a másikba. Elmesélte, hogy még nem igazán tudja felfogni a felhajtást ami körülötte van, de nagyon élvezi. Látszik, hogy a félénk lány, most bontakozik ki igazán. A Nyári lányok is nagyon boldogok, és odavannak a felhajtásért. Úgy látszik, hogy a kezdeti rivalizálásnak már nyoma sincs a testvérek között.

Wolf Kati kicsit, mint ha háttérbe szorulna a többi lány mellett, érezhetően kisebb a felé irányuló figyelem. Azonban a nagy tapasztalattal rendelkező Kati, higgadtan és előzékenyen viseli a helyzetet és meghagyja fiatalabb vetélytársainak a reflektorfényt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását