2024. április 28. - Valéria

Harcolnak a sikerért a Nyári lányok!

A zongorista, Nyári Károly lányai elszántan küzdenek a győzelemért az X-Faktorban. Nem kisebb céllal indultak a küzdelembe, mint, hogy világsztárok legyenek.
2010. szeptember 21. kedd 13:42 - HírExtra
Nyári Károly nincs könnyű helyzetben, hiszen lányai gyakorlatilag egymás ellen küzdenek az X-Faktorban. Aliz és Edit nagyon komolyan gondolja a szereplést, ezért mindent megtesznek, hogy sikeressé váljanak. A kisebbik Nyári lány még a fiúzásról is lemondott a karrierépítés reményében.

„A pasikkal nem foglalkozom, pedig lenne, aki próbálkozna. Nem zavar, hogy nincs párom, sokkal fontosabb a zene, az éneklés, hogy a maximumot tudjam nyújtani. Világsztár akarok lenni! Amikor a színpadra lépek, úgy kell előadnom a dalt, hogy esetleg később különálló anyagként külföldi producereknek el lehessen küldeni” – árulta el a csinos Aliz, aki annyira hasonlít nővérére, hogy gyakran összetévesztik őket.

Nővére, Edit sem könnyű eset, hiszen ő is nagyon céltudatos. Apja, akaratos természete miatt pitbullnak nevezte el lányát, célozva vasakaratára. Edit testvéréhez hasonlóan elvarázsolta a zsűrit, Keresztes Ildikót még a hideg is kirázta.

„Édesapámnak és magamnak is bizonyítani akartam, így aztán a felkészülés alatt apával annyira felhergeltük magunkat, hogy csak jól sikerülhetett a fellépés. A választott dalom egyébként is megkívánja az erőszakos hozzáállást. De én amúgy is ilyen vagyok, épp ilyen céltudatos. Mindig nekem kellett az úttörőnek lennem, manapság is példát kell mutatnom a testvéreimnek, de ez nem terhes számomra. Azt azonban elősegítette, hogy gyorsabban nőjek fel a felelősséghez” – mesélte az énekesnő, Edit.

„Mi mindig együtt voltunk, mindent megbeszéltünk. Nagyon nehéz lesz, ha valamelyikünknek búcsúznia kell a versenyben, biztosan megsiratjuk majd a másikat – tette hozzá, majd elárulta, a szoros családi kötelék ellenére pitbullként fog harcolni, hogy a végén győztesként kerüljön ki a megmérettetésből.

„Nyerni jöttem, nem csak versenyezni!” – zárta mondanivalóját az idősebb lány. Ahogy az interjúból is kiderült, annak ellenére, hogy a lányok milyen közel állnak egymáshoz, ez nem fog közéjük állni, ha le kell győzni egymást… Mi lesz itt?!
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását