2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Justin Timberlake nem szexi

A bakfisok idolja, Justin Timberlake pop- és filmsztár nem érzi magát igazán szexinek. A Donna Moderna című olasz hetilapnak adott interjújában kifejti: ez olyan imázs, amely nem illene hozzá.
2008. augusztus 6. szerda 18:50 - Hírextra
És hozzáteszi: "a hírnév nem igazán számít nekem. Csak a családom és a barátaim számítanak. Az, hogy ilyen hihetetlen életem van, csak annak köszönhető, hogy rengeteget dolgozom".

Timberlake 12 évesen került bele a show világába a Mickey Mouse Club című televízióműsor szereplőjeként. Mellesleg ez a program jelentette az ugródeszkát Christina Aguilerának és Britney Spearsnek, Justin valamikori menyasszonyának is. "Kisfiúként nagyon félénk voltam, a szüleim ugyanis az alázat fontosságát sugározták" - mondta erről az időszakról.

A What Goes Around 27 éves előadója ugyan számos filmet forgatott - legutóbb az Open Road címűt Jeff Bridges oldalán -, mégis azt mondja, nem célja Hollywood meghódítása. "De bizonyos felkéréseknek nem lehet ellenállni" - tette hozzá. Csak hobbiként élvezi a filmezést akkor, ha módja van az önkifejezésre, nem kell szégyenkeznie a profi színészek között, és nem kell aggódnia nézőszámok alakulása miatt.

A zenélés és a film mellett új hivatást is talált: lemezkiadót működtet, mások pályáját kíséri figyelemmel. Ezenkívül "divattervező is vagyok, ez nagyon megfogott. Éppen most készítettünk egy farmercsaládot, amely őszre kerül az üzletekbe.

Justin egyébiránt nemcsak a butikokban, de a lemezboltokban is keresett "cikk". Noha idén még nem jelent meg lemeze, Madonnával közösen előadott 4 Minutes című számuk ismét a listákat vezeti.
"Egyszóval felnőttem. Sokkal tudatosabb döntéseket hozok. De - még ha ez közhelyesen is hangzik - a sikert még mindig az álmait teljesülni látó kisgyerek megdöbbenésével élem át" - összegezte az előadó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását