2024. április 27. - Zita

Schwarzeneggertől várják az örömlányokat értékelő honlap bezárását

Örömlányok értékelésére szakosodott amerikai honlap bezárását kéri Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzótól a brit esélyegyenlőségi miniszter. A felnőtteknek szóló oldalon londoni prostituáltakra is lehet voksolni.
2009. október 1. csütörtök 14:41 - HírExtra
Harriet Harman, a kormányon lévő brit Munkáspárt éves konferenciáján úgy vélekedett, hogy a Punternet tevékenysége csak tovább növeli a prostitúció iránti igényt. Ezzel az erkölcstelenséggel lealacsonyítják, és veszélynek teszik ki a nőket - hangsúlyozta.
A miniszter szerint a szóban forgó honlap "aljas szándékkal" készült: a nők kizsákmányolása épül, és a látogatóknak lehetővé teszi, hogy az örömlányokat a szolgáltatások és az árak alapján az éttermekhez és szállodákhoz hasonlóan értékeljék.
Az oldalon található hirdetéseket a lányok futtatói teszik fel, hogy a kuncsaftok online véleményezzék a prostituáltakat - magyarázta Harman, aki a Gordon Brown kormányfő által vezetett Munkáspárt alelnöke is egyben.

A miniszter a honlappal kapcsolatos kifogásait már az amerikai nagykövetnek is jelezte, és mivel a holnapot Kaliforniában jegyezték be, hivatalosan Arnold Schwarzenegger kormányzótól kérte a holnap bezárását.

A Punternet üzemeltetői az esélyegyenlőségi miniszter fellépésére reagálva nyílt levélben köszönték meg az eddig is jelentős forgalom további növekedését. "Biztos vagyok benne, hogy az oldalon található hölgyek is köszönik Önnek azokat az anyagi előnyöket, amelyeket a hírverés hatására megjelenő új kliensek nyújtanak" - írta az oldal kezelője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását