2024. április 28. - Valéria

Megszületett az első X-Faktor baba!

Megszületett Shodeinde Dorka kislánya, Lisa. A bájos kismama könnyedén viselte a szülést és elárulta, hogy kisbabájával együtt fog beköltözni az X-Faktoros házba.
2010. október 11. hétfő 12:23 - HírExtra
A döntő résztvevői számára igazi szenzáció az apró lányka érkezése. Csak ellágyulva tudnak ránézni a picire, hiszen az ilyen gyerekekre szokták azt mondani, hogy zabálni való.

„Egyáltalán nem voltak fájásaim, az egész vajúdást észre sem vettem. A szülést beindították az orvosok, a párom pedig végig bent volt mellettem. Féltem is, hogy fogja bírni, de szerencsére semmi gond nem volt, nagyon sokat segített jelenlétével, bátorított és izgult értem” – mesélte boldogan a Shodeinde Dorottya.

„Először úgy volt, hogy nem költözünk be a házba, hogy több időm legyen rá, de aztán rájöttem, hogy otthon nem tudnék megfelelően koncentrálni a versenyre” – tette hozzá a kismama, aki most azzal a feladattal birkózik, hogy a gyerekre és a felkészülésre is jusson elég ideje.

„Amikor próbálni, vagy énekórára kell mennem, akkor bejön hozzánk az édesanyám, vagy a férjem, s gondoskodnak Lisáról, sétálni is elviszik. Nekem persze akkor nagyon hiányzik, de az jár az eszemben, hogy érte, a jövőjéért is vállalom az egészet” – tudta meg a Bors Dorkától, akinek egyébként kevés gondja van a picivel.

„Lisa mindig csendes, általában csak akkor sír, amikor már nagyon éhes. Annyira hozzászokott a zenéhez, hogy a zajokra sem ébred fel. A döntőre nem viszem magammal, ahhoz még túl kicsi. Talán majd később, ha sokáig bent maradok” – bizakodott Dorka.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását